WakeUp!  - Leefstijlcoaching
Wie ben ik?

Ik ben een open, positief ingestelde, sportieve, goedlachse `wereldverbeteraar'. Iemand met een laagdrempelige, no-nonsens aanpak.       

Mijn kracht is dat ik met mijn vraagstelling vaak snel tot de kern van het probleem kom. Daarbij kijk ik zorgvuldig naar wat mensen zelf willen en of er veranderingsbereidheid aanwezig is. Ik coach mensen met effectief bewezen interventies naar mooie resultaten. Op zowel mentaal als fysiek vlak!
Indien nodig verwijs ik door. 

Ik ben HBO- afgestudeerd in HR en heb jaren gewerkt in zowel het bedrijfsleven als in de zorg. Ik ben sinds 2014 opgeleid tot erkend CHIVO Vitaliteitscoach Ik heb een praktijk aan huis en werk daarnaast voor bedrijven. Ik ben aangesloten bij de BOVV (de beroepsvereniging voor vitaliteitsprofessionals).

Mijn belangrijkste drijfveer is dat ik graag mensen help. Het leven is soms lastig en dan is extra steun en iemand die jou richting geeft om de boel weer op de rit te krijgen heel prettig! 

Ik wil mijn kennis & ervaring graag delen, zodat veel mensen hier profijt van hebben en de blik kunnen richten op een zonnige toekomst!
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint